Persoonlijk

Kees Nobel

Oprichter/eigenaar

Op de middelbare school had Kees Nobel niet veel met de heersende conventies. Liever ging hij zijn eigen weg, ook als dat wel eens botste. In de ICT vond hij zijn bestemming. KPN leerde als eerste de kwaliteiten kennen van Kees, toen nog als kersverse stagiaire op de afdeling Logistiek. Prompt bood het bedrijf hem een vaste baan. In 2000 stapte hij over naar de consultancy. Kees groeide vlot door tot senior consultant en werkte voor opdrachtgevers in het hele land. In 2015 richtte hij Knoppa op. Ondertussen had hij naast zijn werk zijn kennis verrijkt met cursussen in logistiek en ICT en met de propedeuse Technische Bedrijfskunde bij de Haagse Hogeschool.

De veelzijdigheid van Kees komt ook buiten het werk naar voren. Hoewel hij er al jaren niet meer woont, is Kees in zijn geboortestad Vlaardingen nog altijd betrokken bij activiteiten van zijn Scouting-stam.

Hij klust graag en veel. Soms doet hij dat aan zijn Ford Thunderbird uit 1979, een oude liefde van hem, en vaker nog in en aan zijn ruime polderwoning. Hij bouwde onder meer een patio, plaatste zonnepanelen op het dak, ontwierp eigen buitenmeubilair en turnde een deel van een voormalige bedrijfsbebouwing op het erf om tot tweede huis. Het behoud van de prachtige landelijke omgeving van Voorne-Putten is hem veel waard. Dat verklaart zijn voorzitterschap van de Belangenvereniging Den Kouwen Noort.

Kees is nauw betrokken bij het onderwijs. Hij is voorzitter van de medezeggenschapsraad van de openbare basisschool in het dorp en voorzitter van de (Kern)Groepsmedezeggenschapsraad van het openbaar primair onderwijs in de regio.

Vanzelfsprekend is het huis uitgerust met allerlei handige thuistechnologie. Zo is hij ook letterlijk thuis in de computerwereld.